Contact Ons

Marketeer

“Don’t wait for opportunity. Create it

Chantal de Vos

Online marketeer expert

Vul het formulier in en wij bellen je!

Veel gestelde vragen

De meest voorkomende vragen hebben wij geïnventariseerd en hebben wij alvast voor jou beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen?

Je kan direct met Jan CONTACT opnemen via de blauwe button rechtsboven op elke pagina. Afhankelijk van de vraag kan hij ervoor kiezen om jouw vraag of opmerking door te spelen aan één van de partners.

De discipline van het beheer en het managen van de marktlocatie is onze primaire activiteit. Als er naast het beheer van de markt ook behoefte is aan ondersteuning van een financieel of (online) marketingdeskundige dan sluiten onze partners desgewenst aan.

De aanvullende diensten van een financieel en/of (online marketingdeskundige zijn complementair aan het beheer van de marktlocatie.

Wij zoeken voor meerdere regio’s vaste en oproepbare marktbeheerder. Kijk op de vacature pagina voor welke regio wij een collega zoeken.

Heb jij deze ambitie voor een markt maar wij het beheer voeren? Bel of mail ons en dat kan altijd via het contactformulier. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Social media is en wordt steeds belangrijker bij het informeren en ’taggen’ van te enthousiasmeren bezoekers. Meer bezoekers is meer kans op meer omzet. Wil jij dit ook als organisatie? Laten we afspreken? 

Onze diensten zijn ook beschikbaar voor marktondernemers. Heb je een vraag over het beheer op de markt, wil jij jouw online marketing naar een hoger niveau brengen of heb jij een financieel administratieve vraag? Stuur je informatie en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Heb je een nieuw idee?

Wil je sparren of heb je een goed idee in gedachten?
Laat het ons weten en wij bellen snel voor een contactmoment.

Blijf actueel op de hoogte via onze social kanalen.

Services

Contact

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag?