ONLINE MARKETING

Marketing as a Solution verzorgt door 023online.nl

Online marketing

Marketing volgens Marketing as a Solution

Marketing as a Solution is allesomvattende online marketing met uiterst precieze targeting. Marketing as a Solution bestaat uit zes online marketingdiensten met elk hun eigen bijbehorende marketingtools. Deze onderstaande zes online marketingdiensten worden allemaal op hun eigen unieke manier ingezet waardoor er een enorm groot gedeelte van de doelgroep bereikt wordt.

Via het vaste maandelijkse Marketing as a Solution-tarief wordt het contact met je doelgroep gedurende een heel jaar onderhouden. Uiteindelijk zorgt de jarenlange ervaring en expertise van ons voor meer kwalitatieve bezoekers en meer omzet ondernemers.

Advertising

Door middel van digitale advertenties raakt je ICT-organisatie bekend bij jouw doelgroep en verhoog je de conversie naar gekwalificeerde leads.

content creatie

Content creatie

Kwalitatieve content informeert en overtuigt jouw doelgroep van jouw diensten en is een belangrijke voorwaarde voor de vindbaarheid van je website.

Marketing Automation

Via marketing automation wordt jouw doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap bereikt en worden conversies meetbaar verbeterd

Social media marketing

Social media biedt additionele kanalen om de zichtbaarheid in en bereik van de doelgroep te versterken door relevante content en interessante berichten.

Website optimalisatie

Een geoptimaliseerde website is aantrekkelijk. Een gedegen zoekwoordenonderzoek en website-analyse zijn basis.

Telemarketing

Je doelgroep krijgt de juiste benadering op het juiste moment waardoor ze niet alleen klant worden, maar ook klant blijven.

Heb je een nieuw idee?

Als businesspartner bij het initiatief van Total Markt Management staan wij klaar om te sparren of te spreken over een goed idee. Laat het ons weten en wij bellen snel voor een contactmoment.

Volg onze social kanalen en blijf op de hoogte van het nieuws en ontwikkelingen. 

Contact

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag?