Ontmoet Jan en de businesspartners

Total Markt Management

Het totaal aan diensten en activiteiten binnen de disciplines operationeel marktbeheer, online marketing en financieel management met als doel om een veilige en uitdagende locatie te faciliteren waar de uitspraak ‘Op de markt is je gulden een daalder waard’ weer herleeft en wordt ervaren

Onze samenwerkende partners brengen, ieder in zijn complementaire vakgebied, een jarenlange (internationale) ervaring mee bij het initiatief Total Markt Management. Zij delen de verworven kennis & ervaring graag naast hun professionele werkzaamheden.

Beheer

Jan Bontekoe, allround marktbeheerder

Een scheidsrechter die zijn wedstrijd goed heeft gefloten is niet opgevallen, de spelers ‘mannelijk’ laten spelen en continue het overzicht en de leiding behouden. Dit is hoe Jan in de wedstrijd zit op een  marktdag.

De marbeheerder is de gehele ‘markt’dag aanwezig en is de ‘linking pin’ voor ondernemers, faciliterende organisaties, gemeente en uiteraard de bezoekers. Jan is duidelijk, heel ‘open’, transparant en makkelijk naderbaar.

Marketing

Marcel Meijer, master in marketing
Initiatiefnemer van 023Online

Binnen het vakgebied van marketing wordt Marcel vaak aangeduid als het schaap met de vijf poten. Zelf is hij bescheidener en verstopt hij zich bij voorkeur achter een groot scherm om lekker aan zijn digitale creaties te werken.   

Marcel deelt graag zijn kennis en vaardigheid als je je als ondernemer jezelf net even wat beter online wil laten zien op een website of bijvoorbeeld in een nieuwsbrief of post op de sociale kanalen. 

Financieel adviseur

Financieel

Michel Damen, 
Eigenaar van DMG Finance

Michel is de man van de cijfers. Hij geeft je als opdrachtgever het comfort door ‘Just in Time’ de verslaglegging en rapportage aan te leveren in een levendig rapport. Zo is elk rapport, ook door een non financial, goed leesbaar en te interpreteren.  

Michel is een zeer ervaren financieel adviseur met een decennialange ervaring in accountancy, belastingen en voorkomende administratieve werkzaamheden. Bij de groep van MKB’ers en de ZZP’er vindt hij zich vertrouwt en prettig. 

Waarom kies je voor ons?

Onze opdrachtgevers (Gemeenten of een Stichting) streven naar een verzelfstandige marktorganisatie waarin naast het operationele en fysieke beheer op locatie ook de bezoekersinteresse en verkoopstimulering geënthousiasmeerd worden. De verslaglegging en financiële rapportage vinden vervolgens periodiek plaats en overlegd.  

Landelijk actief

Onze uitvalsbasis voor het financieel beheer en online marketing is in Haarlem. Het effectieve beheer vindt uiteraard plaats op de markt.

Verbinder

Als verbinder betrekken wij alle marktpartijen met als ultieme doel te komen tot meer bezoekers met een hoger bestedingsbedrag

Delen

Kennis is macht en kennis delen zorgt voor vermenigvuldiging en daar zetten we ruim op in gedurende onze werkzaamheden.

Heb je een nieuw idee?

Wil je sparren of heb je een goed idee in gedachten?
Laat het ons weten en wij bellen snel voor een contactmoment.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Services

Contact

Kunnen wij je helpen of heb je een vraag?